Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κλιματισμός
Η οικιακή τεχνική κάλυψη είναι πρότυπη εταιρία παροχής υπηρεσιών, παρέχουμε άμεση και έγκαιρη 24ωρη εξυπηρέτηση, μοναδικό service και χαμηλές, ανεπανάληπτες τιμές. Μία απο τις υπηρεσίες στις οποίες εξειδικευόμαστε είναι οι επισκευές κλιματιστικών.
 
Η επιχείρηση του κ. Φραντζέσκου Δημήτρη στις Σέρρες, ασχολείται με την εγκατάσταση και επισκευή κλιματιστικών, παρέχοντας τις εν λόγω υπηρεσίες της, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.
 
Με συνεπή και συνεχή παρουσία, καθώς και μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κλιματισμού, η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει ολοκληρωμένα κάθε σχετική ανάγκη του εκάστοτε πελάτη.
 
Η εγκατάσταση και επισκευή κλιματιστικών συστημάτων αποτελούν εργασίες για τις οποίες διαθέτουμε άριστη γνώση και εξειδίκευση και τις πραγματοποιούμε άμεσα και οικονομικά, αφήνοντα απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες μας.
 
Τα βήματα που ακολουθούνται στην εγκατάσταση κλιματιστικού είναι:
 
Επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του εσωτερικού μηχανήματος.
  • Δεν πρέπει να χτυπάει ο αέρας του κλιματιστικού τη θέση που καθόμαστε συνήθως.
Επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του εξωτερικού μηχανήματος.
  • Η κατεύθυνση του αέρα να μην ενοχλεί.
  • Να επιτρέπει την εύκολη συντήρηση του μηχανήματος
Ψυκτικές σωληνώσεις.
  • Οι ψυκτικές σωληνώσεις θα πρέπει να μονωθούν κάθε μία ξεχωριστά.
  • Πριν την πλήρωση με ψυκτικό υγρό, θα πρέπει οι σωλήνες να υποβληθούν σε διαδικασία κενού για να αφαιρεθεί η υγρασία από τις σωληνώσεις. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για λόγους οικονομίας σε ψυκτικό υγρό και προστασίας του περιβάλλοντος
Σωληνώσεις αποχετεύσεων.
  • Η εξωτερική σωλήνωση θα πρέπει να καταλήγει είτε σε κηπόχωμα, είτε σε σιφόνι μπαλκονιού